Pages

Saturday 13 October 2012

Kaamoksen kaato

Meillä koulussa vietetään aina lokakuussa kaamoksenkaatoviikkoa, jolloin oppilaita kehoitetaan pukeutumaan tiettynä päivänä tietyn värisiin vaatteisiin. Itse en koskaan osallistu tähän, mutta sen sijaan mulla on oma pieni "ensiapupaketti", jolla selviydyn kaamoksesta.

1. Kahvi
Kahvikuppi päivässä pitää naisen tiellä. Oon viime aikoina opetellut tekemään lisää erilaisia kahvijuomia itse ja kuvassa komeilee yksi suosikeistani, latte. Helppoa, nopeaa ja lämmittää mukavasti syysiltoina.

2. Hyvä seura


Kiireessä kaverit uhkaavat usein jäädä toiseksi, mutta pyrimme tutulla porukalla pitämään vähintään viikonloppuisin illanistujaisia. Hyvää ruokaa, juomaa, pelejä, elokuvia, yms. Itse olen aikamoinen kotihiiri, niin en käy usein baareissa, mutta joskus tietysti lauantai-illat menee yöelämässäkin. Tärkeintä on kuitenkin seura, ei paikka.

3. Ruoanlaitto
Rakastan leipomista ja piristän joskus itseäni ja ystäviäni kokeilemalla uusia reseptejä. Suklaa on suurin heikkouteni, minkä kyllä huomaa.

4. Harrastukset
En harrasta mitään ohjattua, mutta sen sijaan piirrän ja kirjoitan paljon. Kun koulutyöt on tehty eikä ole muutenkaan kiirettä mihinkään tai kenenkään luo, voin viettää tuntikausia pelkästään paperi ja kynä seuranani.

5. Eläinystävät

Minulla on aina ollut lemmikkejä. Kun muutin omilleni, kaksi koiraani, Fanni (6) ja Tinja (4), jäivät vanhemmilleni. Onneksi asun aika lähellä perhettä ja koiria, joten saan nähdä pikkuneitejä aika usein :) Ennen koirien kanssa lenkkeily ja metsässä rymyäminen kuului olennaisesti arkeeni, joten on ollut kovasti totuttelemista uusiin rutiineihin. Ikävä on joka päivä, mutta haave omasta koirasta (someday..) jaksaa pitää virkeänä :3

+tietysti itseään kannattaa hemmotella! Kun olen kipeänä tai ei muuten ole mitään menoa, tykkään saunoa, satsata kasvojen ja vartalon hoitoon erilaisilla naamioilla ja voiteilla, lakata kynsiä ja yleensä pitää huolta itsestäni - tai antaa jonkun muun tehdä se minun puolestani ;) Sen jälkeen on lupa rentoutua vaikkapa hyvän elokuvan, kirjan tai lehden parissa.

Näillä keinoilla minä yleensä selviän kaamoksesta. En tiedä mitä teidän syyspäiviin kuuluu, mutta tärkeintä on, että kaikilla on se joku juttu, jonka voimalla jaksaa pitkän syksyn yli :) Itse tosin nautin pimeistä ja tuulisista illoista, mutta jossain vaiheessa sateisiin ja harmauteen kyllästyy ja sillon on aika kaivaa ensiapu -paketti esiin :3

No comments:

Post a Comment